Sika ThermoCoat Net

Sika® ThermoCoat NET je prethodno pripremljen proizvod koji sadrži cement i pesak odabrane granulacije, kao i odgovarajuću količinu polimera i specijalnih aditiva. Nakon mešanja sa vodom, ova smeša postaje veoma obradljiv malter, kojim se postiže kvalitetno lepljenje svih vrsta termoizolacionih ploča (stiropor-EPS, stirodur-XPS, grafitni stiropor-GPS) kao i lako i kvalitetno armiranje mrežicom preko ploča.

UPOTREBA
Sika® ThermoCoat NET je cementni malter u prahu koji predviđen za lepljenje termoizolacionih ploča od polistirena i/ili mineralne vune. Podloge na koje se mogu lepiti termoizolacione ploče su raznovrsne:
– cementni malter
– krečno-cementni malter
– beton
– betonske blokove
– ciglu, giter blok i sl.

Osim za lepljenje, Sika® ThermoCoat NET predviđen je i za armiranje i gletovanje preko termoizolacionih ploča, čime se dobija odlična podloga za nanošenje završnih, dekorativnih, fasadnih maltera.

KARAKTERISTIKE
Sika® ThermoCoat NET omogućava lepljenje izolacionih ploča od polistirena i/ili mineralne vune zahvaljujući odgovarajućem odnosu mineralnih veziva i sintetičkih smola. Takođe, odgovarajući udeo specifičnih dodataka daje malteru odličnu obradljivost, vodoodbojnost i fleksibilnost.

BOJA
Siva

PAKOVANJE
Vreće od 25 kg na europaletama od 1200 kg

Proizvođač: